Yandex seo, son zamanlarda insanlar tarafından kullanılan arama motorlarında ikinci sırada yer almaktadır. Yavaş yavaş dikkat çekmesi ile yapmış olduğu ve halen yapmakta olduğu reklamlardan kaynaklanmaktadır. İnsanlarda merak uyandırmaktadır. Googledan sonra insanların yöneldikleri yandex gün geçtikçe ilerlemeye devam etmektedir. Farklarını bilenler ise yandexi tercih etmektedirler. Kişilerin veya firmaların kendilerine ait web sitelerini yapabilmektedirler.

Devamını Oku

Seo arama motorlarında web sitelerinin ilk sırada yer almasını sağlayan seo uzmanları tarafından yapılan bir çalışmadır. Bu çalışma ile insanların sitelerinin kişiler tarafından ziyaret edilmesi daha da sıklaşmaktadır. Arama motorları tarafından takibinin yapılması ile sitenizin yukarılara taşınması bile an meselesi olmaktadır. Tıklanmaya göre sayılmaları yapılmaktadır.

Devamını Oku

SEO bir arama motorudur. İnsanların aradıkları her şeyin bir arada bulunmasını sağlayan seo uzmanları tarafından yapılmaktadır. Yapılışında dikkat edilmesi gerekenler vardır. Bunun sebebi ise web sitesinin arama yapıldığı zaman en üstte çıkmasıdır. Yapılırken de özelliklerin, tasarımların, görselliğin ve en önemlisi aranan ve bulunabilecek birçok şeyin bir arada bulunmasını gerektirmektedir.

Devamını Oku

Gelişen teknoloji ile artık pek çok şey internet ortamında yapılmaya başlanmıştır. Globalleşen dünyada artık uzak diye bir kavram yok. Türkiye’de ikamet eden bir kişi internet üzerinden Amerika’daki bir firmadan istediği tüm ürünleri temin edebilir. Kısacası reklam, pazarlama, satış, eğitim, sonsuz bir bilgi havuzu tamamını internetten karşılamak artık mümkün. Bir internet sitesi yapmaya kalktığınızda ise manasını çok bilmediğimiz ancak sıkça karşımıza çıkan Arama Motoru Optimizasyonu terimi ile karşı karşıya kalıyoruz.

Devamını Oku