Wi-Fi teknolojisi bilindiği gibi bir kaplosuz modem ile çevresindeki tüm wi-fi teknolojisi kullanan cihazların internete bağlanabilmesine yarayan bir sistem bu sistem yaklaşık 15 yıldır kullanılıyor… 

Devamını Oku

SEO hizmeti yaparken, odaklanmanız gereken en önemli özelliklerden birisi link inşasıdır. Ancak link inşası yaparken hangi tür linkleri kullanmak gerektiği önemli bir sorudur. Bu nedenle bir linki SEO açısından kötü yapabilecek 7 özellik yazısı önemlidir. Bu yazıdan önce seo rehberindeki linkler ve link inşası bölümlerindeki yazıları okumanızı öneririz.

Devamını Oku

Google’ın Yeni Arama Kalite Yönergesinden Öne Çıkanlar yazısında yeni çıkan 160 sayfalık yönergenin bir özeti ve önemli noktaları yer almıştır.

Devamını Oku

3 gün önce yani 17 Aralık 2015 tarihinde Google’ın resmi yayın aracı olan Google Webmaster Central Blog’da “Indexing HTTPS pages by default” adı altında bir yazı yayınladı. Bu yazıda da belirtildiği gibi Google HTTPS sayfalara arama sonuçlarında öncelik vermeye başladı. Açıklamayı Google’ın Güvenlik ve İndexleme Takımından Zineb Ait Bahajji yaptı. Aşağıdaki metin bu yazıdan hazırlanmıştır. Seo çalışmalarında ve seo hizmeti veren kişilerce bu konu önem arz etmektedir.

Devamını Oku

Her şirketin veya kampanyanın ortak bir amacı vardır: Alanlarında en iyisi olmak.

Devamını Oku

Sitenizi taşıdınız veya yeni bir tasarım mı eklediniz? Bir şekilde linkleriniz değişmiş olabilir. 301 yönlendirme haritası olmadan değerli linklerinizi kaybetme riski vardır.

Devamını Oku

Google sözcülerinden birisi Google botlarının yakında HTTP/2’yi destekleyeceğini belirtti. Peki ama HTTP/2 nedir ve SEO hizmeti verenler için bu ne anlama gelmelidir? Bu yazının içeriği, bu iki sorunun cevabı ile şekillenecektir.

Devamını Oku