Seo Türkçe karşılığı arama motorudur. İngilizce karşılığı ise Search Engin Optimization anlamında olup baş harflerinden oluşmaktadır. Google, Yandex, Bing en sık kullanılan arama motorları arasında yer almaktadır.

Devamını Oku

Bing seo,google ve yandexden sonra gelen bir arama motorudur.İnsanlar tarafından ise kullanılması dilden dile,gün geçtikçe her ne kadar yavaş yavaş olsa da kalitesinden dolayı artmaktadır.Aranılan sayfaların hızlı bir şekilde öne çıkması gerçekleşmektedir.
Bing arama motorunda üst sıralara çıkmak istiyorsanız diğer arama motorlarında olduğu gibi domain isminiz ve sitenizin yaşı önem arz etmektedir. Link alan ve dışarı link çıkışı vermeyen siteler üst sıralara erişebilecektir. İçeriğinizi organize ederken sitenizi ziyaret eden kişilerin aradıkları her şeye kolaylıkla ulaşabilecekleri bir dizin sistemi kurarak ana başlıklarınızın altında bulunan alt başlıkların içeriklerle örtüşmesini sağlayın. Sitelerinizi özgün hale getirmeniz de bing arama motorunda yukarılara çıkmanızı sağlayacaktır.

Devamını Oku

Matematiksel bir işlem ile iş hayatınızda son derece ileri seviyelere ulaşabilirsiniz desek ne derdiniz? Okul hayatı boyunca hep korku ve nefretle baktığımız bir ders olan matematik için hep bu elmalarla armutları hayatta nerede kullanacağız diye hayıflandık durduk hepimiz. Ama şimdi basit bir matematiksel fonksiyon ile iş hayatında ilerlemeniz mümkün. Globalleşen dünyanın vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve ulaşılmaz denilen mesafeleri bir tık yakınınıza getiren internet dünyasında yerinizi alabilmeniz için “seo” yani arama motoru optimizasyonunuzu yapmanız gerekiyor.

Devamını Oku