Google resimleri hizmeti, son günlerde güncelleşti her Google seo hizmeti gibi. Google Images ile artık daha kaliteli bir resim arama hizmeti sunulmakta  ve eskiden beri olan sürükle-ara (Benzerini bulmasını istediğiniz resmi, Google Images arama kutusuna sürükleyerek sonuçları gözlemleyebiliyorsunuz.) özelliği de devam etmektedir. Bu özellikler sayesinde dediğimiz gibi öncesine göre daha kaliteli bir görsel arama hizmeti kullanıcılara sunulmaktadır.

Devamını Oku

SEO Hizmeti Arama motorları her geçen gün kendini geliştiriyor. Google sürekli olarak yeni algoritmalar kullanmaya başlıyor. Bu nedenle birçok web sitesi arama sonuçlarındaki yerlerini kaybediyor. Bir çok anahtar kelimede dalgalanmalar(Anahtar kelimede sıralanan sitelerin hepsinin veya büyük bir çoğunluğunun sürekli olarak yer değiştirmesidir.) oluşmaktadır. Google’ın bunu yapmasının en büyük nedeni kendisini Google’a kaliteli gibi göstermeye çalışan web siteleridir.

Devamını Oku

Arama motorları ilk olarak ortaya çıkmasından beri en temel amaçları, kullanıcıların aradıkları anahtar içerikler ile onları en doğru sonuca götürmektir. Burada tabii ki bu doğal sonuçları manüplasyona uğratan sitelerde il baştan beridir vardır. Ancak en temelde Google gibi aram motorları her yeni algoritmada bu manipülasyon teknikleri aşmak için yollar oluşturmaktadırlar.

Devamını Oku