Potansiyel ekstra satışlarınızı mı kaçırıyorsunuz? Önceki CRO yazımıza bir de farklı bir kaynaktan ekleme yapacağız.  CRO konusu özellikle online satış yapan siteler için oldukça önemlidir. Online pazarlama stratejilerinde sıkça kullanılır. Bu içeriği bir infografik ile süsledik. İlk infografik çalışmamız olduğu için, amatörlüğümüzün izlerini taşımaktadır.

Devamını Oku

üm istediğimiz sosyal ağlarda iyi bir paylaşım popülaritesine sahip olmaktır. Ancak kaliteli bir içerik oluşturup, kaydet butonuna basmak ve umduğumuz paylaşım popülaritesini beklemek bazen yeterli olmayabiliyor. 1.3 milyar kullanıcıya sahip Facebook ve yüz miyonlar civarında kullanıcıya sahip Linkedin, Twitter, Pinterest ve diğer platformlar sayesinde; sosyal medyadan uzak kalmak için baya bir efor sarf etmek gereklidir.

Devamını Oku

Dünyamızda hiç bir şey eskisi gibi değil. Her geçen gün gelişen bir dünya mevcuttur. Hem de bu gelişimin hızı her geçen gün artan bir ivme ile artmaktadır.  Özellikle de web teknolojilerinde bu artış çok hızlıdır. Diğer sektörlere göre göreceli olarak yeni sayabileceğimiz bir sektör/disiplindir. Bu nedenle doygunluk sınırına daha ulaşamamış ve yenilikler daha hızlı meydana gelebilmektedir. Bunun yanında bir de web teknolojilerin genelde yazılım tabanlı olması sebebiyle; sadece insan aklına gereksinim duyması büyük etkendir.

Devamını Oku

İki hafta önce Google’ın arama motoru algoritmasına bir güncelleme geldi. Bu güncelleme bir yılı aşkın süredir gelen ilk güncelleme idi. Son güncelleme 4 Ekim 2013 tarihinde gelmişti ve o güncelleme ile gelen son Penguen sürümü 2.1 idi. Bir yıldan sonra beklentiler yükseldi.

Devamını Oku