2014 Nisan ayında Google zaten bu gizli mobil yönlendirmeler ile alakalı bir mesaj vermişti. Ancak bu son gelen Google Resmen Uyardı: Gizli Mobil Yönlendirmeler yazısı ile alakalı yazıda bu konuda Google’ın daha derin bir mesaj vermek amacı olduğunu gösteriyor.

Devamını Oku

Videolar online pazarlama kampanyalarının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Videoların bu kadar geniş çaplı bilinirliğine rağmen, video optimizasyonu konusu ise bunun tersine çok az bilinmektedir.

Devamını Oku

Bu yazı Google Webmaster Aracı’ndaki bazı özelliklere tam manasıyla hakim olmayanlar içindir. Google gibi Getir Nasıl Kullanılmalı isimli yazı ile bu özelliklerden birisinin kullanım yöntemine dair bilgi verilecektir. Bu araç seo hizmeti kullananlar verenler için oldukça önemlidir.

Devamını Oku

WordPress’in seo için en iyi hazır scriptlerden birisi olduğunu, seo hizmeti veren her kişi bilmektedir. Ancak bunun yanında insanların kafasında WordPress hakkında sıkça sorulan bir çok soru vardır. WordPress ve Seo Hakkında 10 Önemli Soru ve Cevapları isimli yazımızda, bunları cevaplamaya çalışacağız. Bu sorular genel olarak sorulan ve bilinen sorulardır.

Devamını Oku

Başarılı olmak sadece para ile ölçülebilir mi veya çok ders çalışmak veya dersleri geçmek ile mümkün mü? İşte bu soruların cevapları TEDx Talks konuşmalarındandan size beğendiğimiz videolarımızı paylaşıyoruz…

Devamını Oku

Arama motoru optimizasyonu sektöründe JS( Java Script) sitelere SEO yapılmalı mı ve nasıl yapılmalı konusunda çokça kafa karışıklığı vardır. Java Script İçin SEO adlı yazımızda  JS sitelere nasıl güvenli yollarla seo hizmeti verilebileceğine dair bilgi verilecektir.

Devamını Oku